«Близькі були в захваті від такого частування»: ніжненькі, ніби тануть у роті (а готуються легко і всього лише з 3-х продуктів)

Приготувавши таке частування на Новий рік – всім близьким дуже сподобалося! Тому, обов’язково приготую їх і на Різдвяний стіл. Готуються простіше простого і всього лише з 3-х продуктів!

Інгредієнти:

  • Печиво « Орео » – триста грам
  • Маскарпоне – сто п’ятдесят грам
  • Білий шоколад – двісті грам

Приготування:

  1. Печиво « Орео » подрібнюємо до стану крихти за допомогою кухонного комбайна і перекладаємо в більшу ємність.
  2. Відкладаємо одну столову ложку крихти для прикраси. В основну крихту викладаємо Маскарпоне і ретельно змішуємо ложкою, потім руками потрібно сформувати густу масу.
  3. Відщипуємо невеликі шматочки і формуємо колобочків. Перекладаємо в плоску тарілку з пергаментним папером і прибираємо в морозильну камеру на п’ять хвилинок.
  4. Розтоплюємо білий шоколад і вмочуємо колобочки. Зверху посипаємо відкладеною крихтою і подаємо до столу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: