Десерт «Солодка шуба»

У приготуванні домашніх десертів найбільше мене лякає необхідність готувати тісто. Знаю господинь, які люблять цим займатися. Їх хлібом не годуй, дай замісити тісто на пиріжки чи торт. А я ось вважаю за краще йти легким шляхом. Тому десерт «Солодка шуба» як раз для мене.

На рівні з вафельним тортом і картоплею з печива «Солодка шуба» вважається найпростішим десертом. Однак його не можна назвати банальним. Тільки погляньте, зі скількох шарів складається цей шедевр. Кожен інгредієнт в ньому грає важливу смакову роль. Рекомендую спробувати сьогодні ж!

солодка шуба

Інгредієнти

  • сметана 250 г
  • цукор 100 г
  • Ванільний цукор 10 г
  • крекер 150 г
  • консервовані вишні 230 г
  • яблуко 1 шт.
  • волоські горіхи 80 г
  • молочний шоколад 50 г

Приготування

  1. Сметану перелийте в глибокий салатник. До неї пересипте ванільний і звичайний цукор. Збийте інгредієнти міксером. Крем повинен вийти пишним і однорідним.
  2. Крекери або пісне печиво поламайте руками. Велике кисле яблуко натріть на крупній тертці. Відіжміть його від сок.. Горіхи  подрібніть, а шоколад натріть на середній терці.торт з крекерів
  3. Збирайте десерт. Першим шаром викладіть і розрівняйте на плоскій тарілці натерте яблуко. Викладіть 2 ст. л. крему. Промажте ним яблучний шар. Посипте частиною крекерів. Знову додайте крем.
  4. Тепер посипте десерт горіхами, викладіть шар крекерів. На них – 2-3 ст. л. крему. Далі зробіть шар з консервованої вишні. Знову перемажте все кремом, посипте горіхами.
  5. На горіхи викладіть залишки крекерів. Їх полийте кремом. Прикрасьте десерт тертим шоколадом. Сховайте тортик на годинку в холодильник.десерт зі сметани і крекерів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber