Булочки з арахісом
від Denzhyttya
1 Вересня, 2021
Горішки – один з найпопулярніших і улюблених інгредієнтів для випічки. Крихтою посипають верх, фігурно ліплять цілими, а з перетертих з цукром роблять начинку. Найапетитніші торти господині випікають з арахісом, адже від такого балансу структур складно відмовитися.
Інгредієнти:
- молоко 200 мл
- дріжджі 10 г
- цукор 3 ст. л.
- яйце 2 шт.
- вершкове масло 60 г
- сіль 0,5 ч. л.
- ванільний цукор 1 ч. Л.
- пшеничне борошно 420 г
- згущене молоко варене 200 г
- арахіс 200 г
- яєчний жовток 1 шт.
Приготування:
- У тепле молоко засипте дріжджі, просіяне борошно, яйця, цукор, м’яке вершкове масло, ванілін і трохи солі. Перемішайте інгредієнти і вимішайте тісто протягом 10 хвилин. Потім залиште відпочивати в теплому місці (1,5 ч.).
- Тим часом підсушіть на сковороді арахіс і подрібніть його. Пересипьте в згущене молоко, і перемішайте все. Тісто поділіть приблизно на 25 кульок. Знову залиште їх відпочити на час під плівкою.
- Потім розкачати їх в круглі коржі і нанесіть на половину тіста 1 ч. л. начинки. Зробіть надріз уздовж начинки до половини коржа. Загорніть корж в квітку. Проробіть це з кожним кружечком.
Хвилин 50 потримайте деко з булочками під плівкою на столі. Далі змастіть їх жовтком. Випікайте булочки в розігрітій духовці при 200 градусів хвилин 7-10. Однак перевіряйте їхній стан самі. За смаком готові булочки можете присипати цукровою пудрою. Подавайте трохи остиглими до чаю.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya