Бутерброди зі шпротами: родзинка мого рецепту в суміші, яку я додаю на хліб

Без традиційних бутербродів зі шпротами не обходиться майже жодне застілля. У нашій сім’ї їх теж дуже люблять, особливо якщо я роблю їх зі своїм улюбленим інгредієнтом.

Інгредієнти:

  • бородінський хліб, 7 шматочків
  • шпроти, 1 банка
  • сирок плавлений, 100 г
  • огірки солоні, 2 шт
  • часник, 2 зубчики
  • кріп та петрушка
  • перець

Приготування:

  1. Зубчики часнику та шматочки солоних огірків відправляємо в блендер та подрібнюємо до однорідної маси.
  2. Додаємо плавлений сирок, суміш перцю до смаку, зелень (по гарному пучку). Подрібнюємо та отримуємо красиву, смарагдову добавку на бутерброди.
  3. Змащуємо скибочки бородінського хліба або білий батон, тостовий хліб намазкою та гарно викладаємо зверху шпроти.
  4. Зверху прикрашаємо гілочками зелені або посипаємо нарізаною зеленою цибулькою. Відмінно виходить, якщо присипати дрібними кубиками маринованої цибульки або нарізаним часничком.
  5. Шматочки хліба або батона ви можете з одного боку обсмажити на вершковому маслі або купити готові порційні сухарики, на які викладаємо таку намазку. Її я ще використовую для крему на закусочні торти, вони тоді стають пікантними та ароматними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: