Бутерброди зі шпротами: родзинка мого рецепту в суміші, яку я додаю на хліб
від Denzhyttya
31 Грудня, 2021
Без традиційних бутербродів зі шпротами не обходиться майже жодне застілля. У нашій сім’ї їх теж дуже люблять, особливо якщо я роблю їх зі своїм улюбленим інгредієнтом.
Інгредієнти:
- бородінський хліб, 7 шматочків
- шпроти, 1 банка
- сирок плавлений, 100 г
- огірки солоні, 2 шт
- часник, 2 зубчики
- кріп та петрушка
- перець
Приготування:
- Зубчики часнику та шматочки солоних огірків відправляємо в блендер та подрібнюємо до однорідної маси.
- Додаємо плавлений сирок, суміш перцю до смаку, зелень (по гарному пучку). Подрібнюємо та отримуємо красиву, смарагдову добавку на бутерброди.
- Змащуємо скибочки бородінського хліба або білий батон, тостовий хліб намазкою та гарно викладаємо зверху шпроти.
- Зверху прикрашаємо гілочками зелені або посипаємо нарізаною зеленою цибулькою. Відмінно виходить, якщо присипати дрібними кубиками маринованої цибульки або нарізаним часничком.
- Шматочки хліба або батона ви можете з одного боку обсмажити на вершковому маслі або купити готові порційні сухарики, на які викладаємо таку намазку. Її я ще використовую для крему на закусочні торти, вони тоді стають пікантними та ароматними.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки