Чарівний салат з пекінською капустою. Ділюся рецептом

Ще один рецепт вітамінного салату. У ньому багато свіжих овочів і дуже різноманітний смак. Для пікантності ми додали в нього яблучко, краще використовувати кисло-солодке, тоді салат буде більш цікавий.

Інгредієнти:

  • пів качана пекінської капусти
  • 1 яблуко
  • 1 морква
  • 1 столова ложка яблучного оцту

Для заправки

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Дрібно шаткуємо пекінську капусту. Перекладаємо в глибокий салатник.
  2. Очищену моркву натираємо на тертці і відправляємо до капусти.
  3. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, а потім нарізаємо кубиком. Кладемо його в невелику чашку і поливаємо оцтом, перемішуємо і кладемо його до решти продуктів.
  4. Приготуємо заправку. У чашку всипаємо сіль і перець за смаком, додаємо гірчицю і оливкову олію, перемішуємо. Готовий соус виливаємо в салат, перемішуємо і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: