Часниково-сирні грінки: стануть ідеальним доповненням до першої страви

Часниково-сирні грінки: стануть ідеальним доповненням до першої страви

Часниково-сирні грінки – прекрасна річ для швидкого, але дуже смачного перекусу чи апетитної закуски. Готуються просто і зі звичних інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Багет – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сир – 100 г
  • Зелень (будь-яка) – за смаком

Приготування:

  1. Візьміть один багет і наріжте його на кружечки.
  2. В окремий посуд кладіть 100 грам м’якого вершкового масла і сюди ж натріть 2 зубчики часнику.
  3. Тепер додайте трохи зелені (можна сушену або свіжу) і натріть 100 грам сиру на дрібній тертці.
  4. Розмішайте гарненько.
  5. Візьміть шматочок багета і змастити його з двох сторін приготовленою часниково-сирною масою.
  6. Викладіть грінки на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 5-7 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: