Чебуреки соковиті і хрусткі

Чебуреки настільки ж популярні в нашій кухні, як і традиційні пиріжки з будь-якою начинкою. На жаль, не у всіх виходить зробити цю страву з соковитою начинкою та тонким, хрустким тістом.

Інгредієнти:

  • окріп, 1 стакан
  • сіль і цукор по 0.5 ч.л
  • борошно, близько 450 г
  • олія, 3 ст.л
  • фарш будь-який, 400 г
  • вода, 80 мл
  • сіль, перець, спеції
  • цибуля, 2 шт
  • масло вершкове, 80 г

Приготування:

  1. В окріп додаємо  сіль і цукор, розмішуємо і виливаємо масу в просіяне борошно.
  2. Додаємо олію і вимішуємо тісто.
  3. Порада: борошно краще розділіть і воду вливайте в більшу частину, а під час вимішування, підсипайте.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
  5. Фарш змішуємо з дрібно подрібненою цибулею і якщо є бажання, додайте ще шматочки гарбуза для соковитості або просто додайте води ( смачно з свіжою сироваткою) і добре вимішайте масу, підходить і вершкове масло, воно дає не тільки соковитість, а й аромат.
  6. Формуйте чебуреки, розгортаючи тонкі пласти тіста.Продавщиця в чебуречній навчила. Як приготувати чебуреки соковитими і хрусткими
  7. Обсмажуємо в олії до золотистої поверхні.Продавщиця в чебуречній навчила. Як приготувати чебуреки соковитими і хрусткими

Чим тонше розкачати тісто, тим хрусткіші виходять чебуреки. Викладати готові чебуреки на паперові рушнички.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: