Чудова закуска, яку готую на свята

Проста, яскрава і дуже смачна холодна закуска на будь-який стіл! Готувати найкраще відразу 2-3 порції! Скільки не зробиш – з’їдять все і буде мало!

Якось я спробувала таку закуску в гостях і з того часу готую багато років на всі великі свята та сімейні застілля!

Інгредієнти:

  • слабосолона червона риба 250-300 гр
  • вершковий сир 180-200 гр
  • маслини без кісточок до смаку
  • шпинат 150 гр
  • борошно 80 гр
  • яйця 3 шт
  • сметана 40 гр
  • олія 25 мл
  • кукурудзяний крохмаль 15 гр
  • розпушувач 6 гр
  • сіль 0,5 ч.л
  • цукор 1 ч.л

Приготування:

  1. Беремо шпинат, заливаємо окропом на 30 секунд, а потім зливаємо всю воду.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля
  2. Перекладаємо шпинат у блендер, додаємо яйця, сметану, олію, дрібку солі та цукор.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля
  3. Просіюємо борошно, кукурудзяний крохмаль та розпушувач. Всипаємо в блендер до решти інгредієнтів і перебиваємо все до однорідної консистенції, має вийти рідке тісто.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля
  4. Деко застеляємо пергаментів і злегка змащуємо олією. Перебиту масу блендером рівномірно розподіляємо по всій поверхні і відправляємо в духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Після запікання обов’язково дати охолонути 3-5 хвилин.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля
  6. Охолоджений бісквіт перекладаємо на пергамент. Беремо вершковий сир та рівномірно розподіляємо по всій поверхні.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля
  7. Зверху викладаємо рибу, нарізану на смужки. За бажанням можна додати маслини, з ними, на мій погляд, виходить ще смачніше.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля
  8. Щільно загортаємо в рулет, зав’язуємо по краях і забираємо в холодильник на 2-3 години або на ніч.У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілляУ лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілляУ лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля

Нарізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу. Ви тільки подивіться, наскільки гарно та апетитно вийшло!У лаваш рибу більше не завертаю: шикарна закуска, яку готую на всі великі свята та застілля

Така шикарна закуска – безпрограшний варіант на святковий стіл! Оцінять гідно і гості та вся родина!

Готувати просто, а результат вищий за всякі очікування! Обов’язково рекомендую спробувати приготувати та здивувати ваших близьких!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: