Чудові горіхові трубочки з начинкою: ніжне та хрумке печиво

Ніжне і хрумке, майже прозоре тісто з горіховою начинкою. Все робиться просто і швидко, а виходить просто розкішне печиво.

Інгредієнти:

  • сметана, 200 г
  • вершкове масло, 80 г
  • борошно, 280 г
  • розпушувач, 0.5 ч.л
  • сіль дрібка та ванілін за смаком
  • цукор, 40 г + горіхи волоські, 80 г

Приготування:

  1. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, сіллю та ваніліном.
  2. Додаємо охолоджене масло і перетираємо масу до стану крихти.
  3. Додаємо сметану та вимішуємо тісто. Довго місити не потрібно, просто збираємо все в однорідну і гладку грудку.
  4. Накриваємо тісто і ставимо у холодильник на 20 хвилин.
  5. Ділимо на 4 частини тісто і кожну розгортаємо в найтонший пласт, ділимо його на порційні трикутники.
  6. На широку частину викладаємо начинку із подрібнених горіхів з цукром або медом та згортаємо трубочки. Краї підвертайте, щоб начинка не випадала.Чудові горіхові трубочки з начинкою: ніжне та хрумке печиво
  7. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо трубочки.Чудові горіхові трубочки з начинкою: ніжне та хрумке печиво
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин до рум’яності.
  9. Охолоджене печиво можна присипати цукровою пудрою.Чудові горіхові трубочки з начинкою: ніжне та хрумке печиво

Ніжне тісто чудово гармонує з будь-якою начинкою, яка у вас знайдеться у будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: