Чудові пишні японські панкейки
від Denzhyttya
19 Жовтня, 2020
Інгредієнти (вихід 6шт):
- 2 яєчних жовтки
- 15 г молока
- 10 г олії
- 50 г цукру
- 1 ч.л ван. цукру
- 30 г борошна ( краще брати рисове борошно )
- 3 яєчні білки
- 0,5 ч.л розпушувача
- дрібка солі
Приготування:
- Жовтки взбити міксером .
- В окремій тарілці змішати молоко з олією.
- Поступово додати рідину до жовтків.
- Далі змішати борошно і розпушувач , просіяти і також додати до нашої суміші.
- Окремо в посуді взбити білки з цукром , взбивати до густих піків .
- Білкова суміш повинна бути густою .
- Далі дуже обережно перекладаємо взбиті білки до суміші яку ми приготували і повільно перемішуємо .
- Розігріваємо сковорідку і викладаємо ложкою тісто так , як вказано у відео .
- Подавати панкейки можна як дecepт з чaєм, aбo тeплим мoлoкoм.
- Можна смакувати з бананами чи хурмою.
- І щe, вapтo пoдaвaти дecepт, виклaвши вce нa вeлику плocку тapілку, щoб млинці, фpукти і ягoди лeжaли oкpeмo. Більш детальний процес приготування дивіться у відео .
Смачного!