Чудовий горіхово-яблучний рулет — пальчики оближеш, як це смачно

  • У цьому рулеті яблука перетворюються на крем.

Нічого складного в приготуванні, а виходить дуже смачна випічка до чаю. Всі хто спробував, дуже задоволені і просять ще.

У цьому рецепті горіхи можна взяти будь-які. Підготуємо все і почнемо!

Інгредієнти:

  • Яйця — 5 шт
  • Сіль — щіпка
  • Цукор — 140 грамів
  • Борошно — 80 грамів
  • Розпушувач — 1 ч. лож
  • Горіхи — 100 грамів
  • Кокосова стружка — 50 грамів
  • Родзинки— 50 грамів
  • Яблука — 700-800 грамів
  • Вершкове масло
  • Тростинний цукор — 2-3 ст. лож

Приготування:

  1. Яблука чистимо від шкірки і нарізаємо скибочками. На підготовлене деко застеляємо пекарський папір змащений вершковим маслом. Посипаємо папір тростинним цукром і розкладаємо яблука в один щільний шар.
  2. Горіхи подрібнюємо, для цього можна скористатися блендером. І змішуємо з борошном , родзинками та кокосовою стружкою. Додаємо розпушувач.
  3. Яйця ділимо на білки та жовтки. Білки з дрібкою солі збиваємо міксером на великій швидкості. Поступово вводимо цукор, продовжуючи збивати. Збиваємо до стійких пік, після чого додаємо 1 жовток і акуратно перемішуємо. Тепер додаємо горіхову суміш. Обережно і ретельно перемішуємо.
  4. Отримане тісто викладаємо зверху яблук, рівномірно розподіляємо.
  5. Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 160 градусів, 35 хвилин.
  6. Ароматний яблучний пласт відразу з духовки (поки гарячий) перевертаємо і згорнемо щільним рулетом.

Наберіться трохи терпіння і дайте рулету добре охолонути. Тепер можна запрошувати всіх на чаювання!

Готуйте на здоров’я і з задоволенням!

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: