Чудовий десерт без борошна. Ні духовки не потрібно, ні желатину
від Denzhyttya
2 Січня, 2022
Швидкий та простий рецепт смачного та легкого десерту. Звичайний набір продуктів, а результат виходить просто чудовим.
Інгредієнти:
- печиво бісквітне, 240 г
- масло вершкове розтоплене, 75 г
- вершковий сир 350 г
- варене згущене молоко, 1 банка
- пудра цукрова, 40 г
- вершки жирні, 250 мл
Приготування:
- Печиво подрібнюємо в крихту за допомогою блендера або діємо по-старому і подрібнюємо качалкою, для зручності уклавши печиво в пакет.
- Виливаємо в крихту розтоплене вершкове масло, перемішуємо до повної однорідності. Якщо маса виходить дуже суха, адже печиво у всіх різне, тоді додаємо ще розтоплене масло або трохи згущеного молока.
- Форму застеляємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом.
- Викладаємо шар крихти та утрамбовуємо її склянкою.
- Змішуємо за допомогою міксера вершковий сир з вареним згущеним молоком і збиваємо до однорідності та пишності.
- Холодні вершки збиваємо міксером і коли маса почне густіти, додаємо цукрову пудру і збиваємо до густини.
- З’єднуємо крем із збитими вершками та перемішуємо до однорідності.
- Викладаємо крем на шар печива у форму та відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Верх торта можна покрити карамелю, яку ви швидко можете зварити з цукру, води та вершкового масла або просто розтопити пару плиток шоколаду та полити ним.
- Прибираємо форму і за смаком прикрашаємо торт.
Подаємо ніжний та повітряний торт до столу. Вашим гостям точно сподобається і ніхто не скаже, що десерт зроблений з печива.
Джерело:
mandarynka.com.ua