Десерт Тірамісу

Один з найпростіших і смачних рецептів: рулет виходить дуже повітряним, пишним, за рахунок кавового сиропу, вологим, добре просоченим. Крем ви можете використовувати будь-який за своїм смаком. Алкоголь для просочення можна і не додавати – все за вашим бажанням.

Інгредієнти:

  • яйця, 4 шт
  • борошно і цукор по 120 г
  • ванільний цукор
  • сіль – дрібка

Для просочення необхідно:

  • кава розчинна, 5 г
  • вода, 70 мл
  • лікер або коньяк за смаком

Для приготування крему візьміть:

  • сир вершковий, 500 г
  • пудра цукрова, 120 г
  • шоколад, 50 г
  • какао, 1.5 ч.л

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з дрібкою солі до пишності, потім частинами додаємо цукор і збиваємо до стійкої, густої маси до повного розчинення цукру.
  2. Просіваємо борошно і всипаємо в масу в кілька прийомів, перемішуємо тісто лопаткою.
  3. Деко застеляємо пергаментом і розрівнюємо.
  4. Випікаємо при 180 градусів близько 10 – 15 хвилин, але можливо, вам вистачить і 8 хвилин.
  5. Накриваємо рушником і залишаємо вихолоняти.
  6. Для просочення змішуємо всі інгредієнти з кип’ятком. Охолоджуємо і потім змішуємо з алкоголем.
  7. Шоколад натираємо на тертці. Для крему збиваємо сир.
  8. Вершки змішуємо з цукровою пудрою і збиваємо до пишності.
  9. У крем додаємо частинами сир і збиваємо до однорідності.
  10. Крем змішуємо з тертим шоколадом. Трохи крему залиште для декору рулету.
  11. Знімаємо бісквіт з паперу, просочуємо сиропом.
  12. Викладаємо крем, звертаємо рулет, прикрашаємо кремом з усіх боків і посипаємо шоколадною крихтою.Десерт Тірамісу, дивно просто і швидко готуєтьсяДесерт Тірамісу, дивно просто і швидко готується
  13. Ставимо в холодильник охолонути і подаємо до столу. Десерт Тірамісу, дивно просто і швидко готується

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: