Домашні курячі ковбаски і купати: готуємо м’ясні делікатеси на своїй кухні, все дуже просто і легко, а виходить нереально смачно і ароматно

Друзі, це так смачно, що дух захоплює, а як це просто – навіть не повірите! Я сама багато років думала, що це мега завдання і що я не зможу, не вмію тощо.

Всі сучасні м’ясорубки (а у мене найпростіша) продаються з насадкою для ковбаси, а кишку можна купити, або якщо маєте домашню – взагалі супер.
Тому відкиньте всі ці: ой це не для мене і т. д.. погнали?

Приготування:

  • Нам знадобиться 3 кг курячого філе стегна (можна свинину) і 2 столові ложки крупної солі.
  • Для купатів я м’ясо перемелюю на м’ясорубці у фарш.
  • Для ковбасок – ріжу малим кубиком.

  1. Додаємо мелений запашний і чорний перець (штучок по 7-10), лаврових листочків 5-7 теж перемолоти у кавомолці.
  2. Беремо часнику, його не шкодуйте, пропустити через “часникодавку”. За бажанням можна це у ковбаску додати коріандр – нереально смачно!
  3. Добре все це ретельно перемішали і ставимо в холодильник на “передпосол” години на 3, краще на ніч.
  4. У принципі, можна відразу начиняти, але з передпосолом смачніше, я робила і так і так, тому рекомендую з передпосолом.
  5. Кишки я мию у холодній воді, вони повністю готові.
  6. Крутимо купати та ковбаски і запікаємо в духовці або на грилі приблизно по 30 хвилин з кожного боку при 180 °, дивіться по готовності.Домашні курячі ковбаски і купати: готуємо м'ясні делікатеси на своїй кухні, все дуже просто і легко, а виходить нереально смачно і ароматно

Я ще й заморозила, крутити так крутити! І на будь-яке святкування буде смачна домашня ковбаска, тим більше в холодному вигляді вона не менш смачна.Домашні курячі ковбаски і купати: готуємо м'ясні делікатеси на своїй кухні, все дуже просто і легко, а виходить нереально смачно і ароматно

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: