Домашній торт: лінивий торт всього за 20 хвилин.

Багато хто знає і дуже любить такий з дитинства знайомий торт, як «Наполеон». 

Десерт з магазину не завжди настільки ж смачний, як домашній. Але якщо ти хочеш поласувати дійсно чимось вартим, а часу у тебе зовсім немає, тоді можна приготувати «Лінивий Наполеон». Щоб зробити цей десерт, не потрібно гріти духовку. На смак торт вийде хрустким, а його ніжний крем буде танути в роті. Якщо чесно, то це найсмачніший варіант «Наполеона», який я коли-небудь пробував. Приготуй його і ти!

Необхідні інгредієнти:

  • 800 г листкового печива «Вушка»
  • 1 л молока
  • 4 яйця
  • 150 г масла
  • 0,5 ст. цукру
  • 6 ст. л. борошна
  • щіпка ванільного цукру

Процес приготування:

1. Змішайте яйця, цукор, борошно і ванільний цукор.

2. Добре розмішайте масу, додайте до неї молоко і поставте на вогонь.

3. Варіть крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Коли крем трохи охолоне, додайте вершкове масло, все розмішати.

4. Можна збирати тортик: вмочайте печиво в крем і викладайте на посудину. Не шкодуйте цього чудесного крему: чим щедріше ви намажете печиво, тим смачніше буде.

5. Останній шар печива змасти кремом.

6. Присипте крем крихтою з печива! Ось і все, ніжний десерт готовий.

Спосіб приготування можна подивитися в цьому відеоролику. Уже мчу готувати!
Відео:

Лінивий «Наполеон» з листкового тіста СУПЕР кремовий

Ось ще один варіант приготування «Лінивого Наполеона» з листкового тіста, якщо Вам не хочеться або немає часу робити коржі. Ніжний, хрусткий, кремовий торт, порадує всіх ласунів. Гарантую!

Секрет швидкого і легкого приготування улюбленого торта дуже простий — листкове тісто з магазину. Якщо немає можливості довго випікати коржі, чекати коли вони просочаться кремом — цей рецепт для Вас. Правда … з кремом все-таки доведеться трохи попрацювати, але давайте про все по порядку.

Друзі, для цього нам знадобилося: листи листкового тіста 3 шт. і 100-150 г. згущеного молока. Рецепт заварного крему дивимося нижче.

Готуємо заварний крем

Заварний крем, це не складно, але зусилля докласти доведеться. Коли ви приготуєте крем за цим рецептом та ще й самі, своїми силами, ви будете в захваті.

Інгредієнти для крему:

  • борошно — 5 ст. л. без гірки — 60 г.
  • цукор — 1 склянка — 180 г.
  • яйце — 4 шт.
  • молоко — 900-1000 мл.
  • ванілін — 0,5 год. л. без гірки.
  • масло вершкове — 100 г.

Смачного!

Признавайтесь, любите торт Наполеон? Як ви його готуєте для рідних? Діліться думкою з нами та іншими читачами!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: