Домашній торт: лінивий торт всього за 20 хвилин.
Багато хто знає і дуже любить такий з дитинства знайомий торт, як «Наполеон».
Десерт з магазину не завжди настільки ж смачний, як домашній. Але якщо ти хочеш поласувати дійсно чимось вартим, а часу у тебе зовсім немає, тоді можна приготувати «Лінивий Наполеон». Щоб зробити цей десерт, не потрібно гріти духовку. На смак торт вийде хрустким, а його ніжний крем буде танути в роті. Якщо чесно, то це найсмачніший варіант «Наполеона», який я коли-небудь пробував. Приготуй його і ти!
Необхідні інгредієнти:
- 800 г листкового печива «Вушка»
- 1 л молока
- 4 яйця
- 150 г масла
- 0,5 ст. цукру
- 6 ст. л. борошна
- щіпка ванільного цукру
Процес приготування:
1. Змішайте яйця, цукор, борошно і ванільний цукор.
2. Добре розмішайте масу, додайте до неї молоко і поставте на вогонь.
3. Варіть крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Коли крем трохи охолоне, додайте вершкове масло, все розмішати.
4. Можна збирати тортик: вмочайте печиво в крем і викладайте на посудину. Не шкодуйте цього чудесного крему: чим щедріше ви намажете печиво, тим смачніше буде.
5. Останній шар печива змасти кремом.
6. Присипте крем крихтою з печива! Ось і все, ніжний десерт готовий.
Спосіб приготування можна подивитися в цьому відеоролику. Уже мчу готувати!
Відео:
Лінивий «Наполеон» з листкового тіста СУПЕР кремовий
Ось ще один варіант приготування «Лінивого Наполеона» з листкового тіста, якщо Вам не хочеться або немає часу робити коржі. Ніжний, хрусткий, кремовий торт, порадує всіх ласунів. Гарантую!
Секрет швидкого і легкого приготування улюбленого торта дуже простий — листкове тісто з магазину. Якщо немає можливості довго випікати коржі, чекати коли вони просочаться кремом — цей рецепт для Вас. Правда … з кремом все-таки доведеться трохи попрацювати, але давайте про все по порядку.
Друзі, для цього нам знадобилося: листи листкового тіста 3 шт. і 100-150 г. згущеного молока. Рецепт заварного крему дивимося нижче.
Готуємо заварний крем
Заварний крем, це не складно, але зусилля докласти доведеться. Коли ви приготуєте крем за цим рецептом та ще й самі, своїми силами, ви будете в захваті.
Інгредієнти для крему:
- борошно — 5 ст. л. без гірки — 60 г.
- цукор — 1 склянка — 180 г.
- яйце — 4 шт.
- молоко — 900-1000 мл.
- ванілін — 0,5 год. л. без гірки.
- масло вершкове — 100 г.
Смачного!
Признавайтесь, любите торт Наполеон? Як ви його готуєте для рідних? Діліться думкою з нами та іншими читачами!