Домашній тортик на швидку руку
від Denzhyttya
1 Жовтня, 2020
Інгредієнти
- яйця – 2 шт.,
- цукор – 1 ст.,
- кефір – 1 ст.,
- варення – 1 ст. (Ожина, чорна смородина, слива або чорниця),
- соди – 1 ч.л. (Без верху),
- 2 ст. муки.
Крем для торта
- сметана – 2 ст.,
- цукор – 1 / 2 ст (кому як)
Рецепт приготування
2 яйця, збити, додавши з 1 склянку цукру.
Додати один стакан кефіру, один стакан варення ( найбільше подобається з смородини), дві склянки борошна, 1 чайна ложка соди.
Випікаємо 2 коржа при температурі 180 гр. Коли торт готовий , дістаємо, чекаємо поки охолоне і розрізаємо на 2 частини.
Збиваємо дві склянки густої сметани і 0,5 склянки цукрової пудри ( можна додати цукрової пудри чи цукрового піску більше) .
Коржі промазуємо сметанним кремом і ставимо торт просочуватися в холодильник.
Можна покласти між коржами якісь фрукти, ягоди .
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru