Домашній тортик на швидку руку

Інгредієнти

  • яйця – 2 шт.,
  • цукор – 1 ст.,
  •  кефір – 1 ст.,
  •  варення – 1 ст. (Ожина, чорна смородина, слива або чорниця),
  •  соди – 1 ч.л. (Без верху),
  •  2 ст. муки.

Крем для торта

  • сметана – 2 ст.,
  •  цукор – 1 / 2 ст (кому як)

Рецепт приготування

2 яйця, збити, додавши з 1 склянку цукру.

Додати  один стакан кефіру, один стакан варення ( найбільше подобається з смородини), дві склянки борошна, 1 чайна  ложка соди.

Випікаємо  2 коржа при температурі 180 гр. Коли торт готовий , дістаємо, чекаємо поки охолоне і розрізаємо на 2 частини.

Збиваємо  дві склянки густої сметани і 0,5 склянки цукрової пудри ( можна додати цукрової пудри чи цукрового піску більше) .

Коржі промазуємо сметанним кремом і  ставимо  торт просочуватися в холодильник.

Можна покласти між коржами якісь фрукти, ягоди .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: