Домашня куряча ковбаса

Домашня куряча ковбаса готується просто і швидко. Страва буде точною копією магазинної ковбаси, тільки повністю з натуральних продуктів.

Інгредієнти:

  • грудка куряча, 500 г
  • яйце, 1 шт
  • молоко, 200 мл
  • часник, 2 зубчики
  • сіль і паприка, приправа для курки по 1 ч.л
  • сир, 100 г

Приготування:

  1. М’ясо і  зубчики часнику добре подрібнюємо за допомогою блендера.
  2. Додаємо яйце, сіль і всі спеції, вливаємо молоко і ще раз перебиваємо масу до однорідності.
  3. Всипаємо в фарш тертий сир, вимішуємо до однорідності.
  4. У кілька шарів розкладаємо на столі харчову плівку, викладаємо фарш у вигляді ковбаси і щільно згортаємо, зав’язуємо кінчики.Мама навчила: готувала дітям в школу. Ковбаса в домашніх умовах
  5. Обертаємо фольгою в кілька шарів.
  6. Викладаємо ковбасу в сковорідку, наливаємо гарячу воду і тушкуємо під кришкою 40 хвилин на невеликому вогні.Мама навчила: готувала дітям в школу. Ковбаса в домашніх умовах
  7. Прибираємо фольгу і плівку, охолоджуємо, загортаємо у плівку і відправляємо на пару годин в холодильник, щоб ковбаса добре застигла.Мама навчила: готувала дітям в школу. Ковбаса в домашніх умовах
  8. Виходить дуже смачна і натуральна страва, яка подобається всім без винятку  і діти їдять із задоволенням.Мама навчила: готувала дітям в школу. Ковбаса в домашніх умовах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: