Домашня ряжанка з дитинства. Ніжно-вершковий смак топленого молока

Ряжанка з мого дитинства – ніжно-вершкового смаку топленого молока. Її готувала моя мама і бабуся.

Цей продукт без всіляких  добавок, які використовують зараз при приготуванні йогуртів і різних кисломолочних продуктів.

Інгредієнти:

  • молоко домашнє – 3 літри,
  • сметана – 3 ст. ложки.

Приготування:

  1. Молоко вилити в каструлю і поставити в духовку на 170 градусів. В процесі приготування діставати каструлю знімати пінку на тарілку.Та сама домашня ряжанка з дитинства. Ніжно-вершковий смак топленого молока без всяких добавок
  2. Це займе приблизно дві години.
  3. Потім молоко охолодити до температури 30 – 40 градусів.
  4. У кружці перемішати 3 ст. ложки сметани з невеликою кількістю пряженого молока. Влити готову суміш в молоко і перемішати.Та сама домашня ряжанка з дитинства. Ніжно-вершковий смак топленого молока без всяких добавок
  5. Налити молоко в банки, зверху викласти пінку. Накрити рушником і залишити на 8-10 годин для скисання і загустіння.Та сама домашня ряжанка з дитинства. Ніжно-вершковий смак топленого молока без всяких добавок
  6. Потім прибираю в холодильник для кінцевого застигання і можна насолоджуватися.

Процес приготування займає час, але як бачите готується просто і кінцевий результат того вартий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: