“Дуже ніжна страва”. Рецепт оселедцевого тортика
від Denzhyttya
28 Жовтня, 2021
Цей тортик точно затьмарить найсмачніше знамените «олів’є» чи популярну «шубу».
Закуска ніжна та смачна. Має тонкий післясмак оселедця.
Інгредієнти:
- Вафельні коржі – одна упаковка
- Один оселедець
- 3 курячі яйця
- Дві або три моркви (середніх за розміром)
- 100 гр. твердого сиру
- 500 гр. майонезу
Приготування:
- Зваріть три яйця та моркву.
- Треба обробити оселедець, прибрати кісточки та шкірку. Потім нарізати його у вигляді дрібних шматочків.
- Збирайте торт. Дно тарілки змастіть майонезом, покладіть перший вафельний коржик, змастіть його також соусом «Майонез».
- Потім кладіть шар із шматочків оселедця, шар майонезний, зверху – корж і знову змастіть майонезом.
- Натріть моркву на тертці (великій). Покладіть черговий корж, потім майонез і яйце, натерте грубо на тертці.
- Повторіть порядок знову: кладіть оселедець, моркву та яйця.
- Останній шар теж слід промазати майонезом і натерти зверху сир (на дрібній або великій тертці).
- Нехай торт стоїть усю ніч на полиці холодильника (або хоча б не менше трьох годин). Потім подавайте його до столу.
Джерело:
shkola-zhyttia.com.ua