Дуже смачні малосольні огірки за ніч. Ділюся рецептом

Складнощів приготувати цю приголомшливу закуску немає ніяких. З вечора все заготовляємо і залишаємо на ніч в холодильнику. За цей час огірочки відмінно вбирають сіль, аромати трав і спецій. Вранці вже можемо насолоджуватися цим приголомшливим смаком. Огірочки ароматні, пікантні, хрусткі і дуже смачні. Рекомендую спробувати всім.

Інгредієнти:

  • 1700 гр огірків
  • 5-7 зубчиків часнику
  • 50 гр парасольок кропу
  • 3 столові ложки солі

Приготування:

  1. В першу чергу вимиваємо добре огірки і відправляємо їх в окрему ємність. Заливаємо водою і залишаємо в такому вигляді на одну годину.
  2. Після закінчення потрібного часу зрізаємо кінчики з огірків.
  3. Тепер очищаємо часник і укладаємо зубчики в банку. Додаємо парасольки кропу. При цьому дві парасольки потрібно залишити. Якщо є великі зубчики часнику, то їх потрібно розрізати навпіл. За бажанням, для аромату, можете додати ще листя смородини або хрону.
  4. Потім щільно укладаємо сюди огірки. Накриваємо парасольками кропу і присипаємо сіллю.
  5. Ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Потім заливаємо огірки і закриваємо банку щільною капроновою кришкою. Після чого потрібно трохи прокрутити банку, щоб сіль рівномірно розподілилася.
  6. Залишаємо в такому вигляді остигати до кімнатної температури. Після чого прибираємо банку на ніч в холодильник.
  7. Після закінчення потрібного часу огірки можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: