Дуже смачний салат “Квасоляний рай”

Він такий соковитий виходить, насичений, “не нудний” на смак, я сказала б. Крім того, в ньому все, як я люблю – прості доступні інгредієнти та нескладне приготування самої страви.

Інгредієнти:

  • Філе куряче (можна індичку) 300 гр
  • Квасоля червона консервована 1 банка
  • Корейська морква 150-200 гр
  • Зелень-петрушка, кінза, цибуля зелена.
  • Сіль, майонез.

Приготування:

  1. Отже, починаємо готувати! Зваримо для початку курячу грудку. Хочете, можна взяти м’ясо індички.
  2. Відварили та порізали на шматочки. Можна просто розібрати м’ясо на довгі тоненькі волокна. Буде гарно.
  3. Беремо червону консервовану квасолю. Зливаємо з неї сік і додаємо в миску до курячого філе.
  4. Третім інгредієнтом буде корейська морква. Люблю її. Для себе беру завжди не гостру. Для салату можна будь-яку, яка вам подобається. Додаємо моркву в миску до філе та квасолі.
  5. Тепер додамо дрібно нарізану зелень. У мене петрушка. Підійде і кінза, і зелена цибуля.
  6. Тепер усі інгредієнти ретельно перемішуємо. І заправляємо майонезом.

Ось і все, салат готовий. Все просто та швидко!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: