Фаршировані баклажани, запечені в духовці. Найсмачніша вечеря для всієї родини

Ці фаршировані баклажани із соковитою начинкою в духовці готуються просто, а виходять дуже смачними!

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3 шт.
  • Соняшникова олія – 50 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Спеції за смаком

Начинка:

  • Фарш – 350 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції за смаком

Приготування:

  1. Баклажани помити, розрізати вздовж навпіл.
  2. Форму змастити олією. Баклажани зверху змастити олією зі спеціями і запекти в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
  3. На сковороді смажимо цибулю, моркву, болгарський перець та фарш до готовності. Солимо за смаком. Додаємо спеції та часник та дрібно нарізані помідори. Смажимо хвилин 5.
  4. У баклажанах зробити поглиблення ложкою. Заповнити їх начинкою із фаршу. Зверху викладаємо часточки помідорів та посипаємо сиром. Запікаємо ще 20 хвилин.

Готую страву посипаємо зеленню за бажанням.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: