Фаршировані булочки: 5 смачних рецептів

Фаршировані булочки- відмінний варіант і для сніданку і для вечері. Їх  можна взяти з собою на пікнік, на роботу і т.д.

З начинкою можете пофантазувати.  Підійдуть будь-які продукти, які є у вашому холодильнику., Потрібно лише правильно поєднувати їх один з одним.

Ми підібрали 5 найцікавіших рецептів фаршированих булочок.

Інгредієнти:

  • Булочки з кунжутом – 5 шт
  • Гриби – 100 гр
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Майонез – за смаком
  • Гірчиця – за смаком
  • Аджика – за смаком
  • Сир – 50 гр
  • Помідор – 1 шт
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Нам знадобляться бутербродні булочки .
  2. У булочок зрізати верх і вийняти м’якоть .
  3. З’єднати майонез, гірчицю і аджику.
  4. Змастити зсередини кожну булочку.
  5. Гриби нарізати пластинами, цибулю подрібнити.
  6. Обсмажити їх до готовності.
  7. На дно булочки покласти начинку з лука і грибів зверху – часточки помідора.
  8. Сир натерти на тертці і посипати начинку.
  9. Запекать булочки в попередньо нагрітій духовці до 180 С 5 хвилин.

Інгредієнти:

  • яйця перепелині
  • Булочки без наповнювача
  • Вершкове масло
  • шинка
  • Огірки мариновані
  • Гірчиця
  • майонез
  • зелень
  • молоко

Приготування:

  1. Кількість булочок і яєць повинно бути однаковою .
  2. Спочатку приготуємо начинку.
  3. Для цього нарізаємо тонкою соломкою шинку і мариновані огірочки .
  4. Все ретельно змішуємо в окремій ємності.
  5. Заправляємо сумішшю майонезу і гірчиці (на 3 столові ложки майонезу доводиться 1 ч. Ложка гірчиці).

Тепер беремося за булочки.

  1. Якщо у вас в наявності є невеликі (діаметром до 8 сантиметрів) булочки, розрізаємо  їх навпіл уздовж.
  2. Якщо у вас булочки більші , вам буде потрібно приблизно 3 штуки. Розрізаємо кожну з них на дві частини.
  3. З половинок видаляємо м’якоть.
  4. І просочуємо дно булочки молоком.
  5. Молока на це потрібно всього по половині столової ложки на половинку булочки.
  6. Тепер змащуємо внутрішню частину «хлібного контейнера» м’яким вершковим маслом.
  7. Можна промазати тільки дно, а можна і всі сторони.
  8. Так закуска вийде тільки смачніше і більш вершковою.
    Наповнюємо наші заготовки начинкою.
  9. Дрібно шаткуємо зелень і посипаємо нею начинку.
  10. Тепер в кожну булочку садимо сире перепелине яйце.
  11. Акуратно укладаємо булочки на змащене маслом деко і відправляємо в духовку (температура нагріву духовки не менше двохсот градусів) .
  12. Запікаємо булочки до тих пір, поки яєчний жовток не загусне. Ви можете використовувати будь-яку іншу начинку!
    Ароматні хрусткі булочки з ситною начинкою готові!

Інгредієнти:

  • Дві круглих булочки з кунжутом (або ваші улюблені булочки)
  • Кілька шматочків підкопченої ковбаски
  • Варена ковбаса (або сосиски, можна брати будь-які м’ясні продукти)
  • скибочки сиру
  • Мариновані огірки
  • Майонез
  • Кетчуп
  • Вершкове масло

Приготування:

  1. Наведений склад продуктів не догма, змінюйте і підбирайте ті продукти які із задоволенням їдять у вас в родині.
  2. У булочок зрізати верхню частину (кришечки), м’якоть вийняти.
  3. Усередині змастити м’яким вершковим маслом, покласти по шматочку копченої ковбаски, трохи вареної ковбаси (її можна нарізати кубиками), змастити майонезом.
  4. Покласти шар огірочків (часточки або кружечки), шматочок сиру, змастити кетчупом.
  5. Шари повторити, на останній сирний шар покласти майонез.
  6. Накрити зрізаними кришечками, поставити в розігріту до 200 градусів духовку.
  7. Запікати 7 – 10 хвилин на середньому вогні.

Інгредієнти:

  • Печериці свіжі, дрібні – 200 гр
  • Вершкове масло – 20 гр
  • Сік і цедра 1/2 лимона
  • Булочки круглі, великі – дві штуки
  • Вершки – 50 мл
  • сіль
  • Перець чорний мелений
  • зелень петрушки

Приготування:

  1. Розігріємо духовку до 180 градусів.
  2. Вершкове масло розтопити на сковороді, тушкуйте на маслі цілі гриби протягом 2 хвилин, додамо лимонний сік і дві столові ложки води.
  3. Накриємо кришкою і готуємо 1 хвилину.
  4. З булочок зріжемо верхні частини – «кришечки».
  5. Виймаємо м”якоть з булочок. Розігріємо булочки в духовці .
  6. В гриби додамо вершки, зменшимо вогонь.
  7. Приправте за смаком перцем і сіллю.
  8. Наповнимо булочки грибною масою, посиплемо рубаною зеленню, накриємо кришечками.

Інгредієнти:

  • Булочки – 4 шт
  • Яйце – 4 шт
  • Шинка – 4 шматочка
  • Сир – ½ склянки
  • Зелень – за смаком

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 ° C.
  2. Акуратно відрізаємо верхівки булочок. (не викидаємо їх.)
  3. Маленьким ножем вирізам м’якоть( але без фанатизму.)
  4. Кладемо на дно шматочок шинки.
  5. Розбиваємо всередину яйце.
  6. Посипаємо сиром і зеленню.
  7. Накриваємо зрізаною верхівкою.
  8. Загортаємо булочку в фольгу.
  9. Ставимо в духовку на 10-15 хвилин.

Сподіваємось ви скористаєтесь приготуванням цих чудових  булочок .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: