Фаршировані перці по-новому. Ділюся рецептом

Такі перці можна і на святковий стіл поставити, і приготувати в будні. Перці виходять смачні і красиво виглядають. Такі перці їдять навіть найвибагливіші, а начинка в них просто дивовижно смачна.

Інгредієнти:

  • 500 грам солодкого перцю
  • 300 грам курячого філе
  • 1 цибулина
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 170 грам твердого сиру
  • 1 помідор
  • сіль, перець, спеції

Приготування:

  1. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо її на сковорідку з розігрітою олією.
  2. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  3. Поки готується цибуля, підготуємо інші інгредієнти. Перець розрізаємо впоперек, видаляємо насіння і перегородки.
  4. Змащуємо вершковим маслом форму і викладаємо перці.
  5. Куряче філе нарізаємо кубиком і кладемо в миску. Помідор нарізаємо кубиком і додаємо до м’яса. Туди ж кладемо обсмажену цибулю.
  6. Потім натираємо на грубій терці сир і додаємо невелику частину до решти продуктів. Начинку солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції і перемішуємо.
  7. Заповнюємо масою половинки перців. Накриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 30 хвилин.
  8. 6. Готові перці дістаємо, знімаємо фольгу і присипаємо перці сиром, що залишився.
  9. Знову ставимо страву в духовку і запікаємо до апетитної сирної скоринки.
  10. А потім подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: