Французький салат який їси і не можеш зупинитися

Розкішна назва салату, який готується з простих продуктів, але виходить дуже смачно і оригінально. Такий салатик можна поставити навіть на святковий стіл – він відмінно поєднується з різними закусками і гарнірами.

Інгредієнти:

  • яйця, 4 – 5 шт
  • морква і яблуко зелене, по 1 шт
  • часник, 2 зубчики;
  • сирки плавлені, 3 шт
  • сир твердий, 70 г
  • майонез

Приготування:

  1. Моркву трьом на дрібній тертці. Причому овоч має бути сирим, не відварюємо.
  2. Часник пропускаємо через прес і змішуємо з морквою, майонезом. Вимішуємо до однорідності, щоб морква просочилася.
  3. Відокремлюємо у варених яєць білки від жовтків і натираємо окремо.
  4. Сир тремо на середній тертці.
  5. Сирки тремо на середній тертці.

Салат формується шарами, кожен покриваємо сіточкою майонезу.

  • Перший шар – частина сирків.
  • Другий шар – частина білків.
  • Третій шар – частина моркви.
  • Четвертий шар – яблуко терте.
  • П’ятий шар – морква.
  • Шостий шар – сирки.
  • Сьомий шар – білок.

Верх салату посипаємо сиром і жовтком.

Французький салат який їси і не можеш зупинитися

Салат можна не ставити просочуватися, але в охолодженому вигляді він буде набагато смачніший. Якщо готуєте на свято, формуйте в кільці, буде все красиво і акуратно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: