Гарбузовий мармелад – порадуйте себе і своїх діток!
від Denzhyttya
24 Жовтня, 2021
Навіть ті, хто не їсть гарбуз будуть в захваті!
Інгредієнти:
- Гарбуз 500 г
- Цукор 250 г
- Лимонний сік 3 ст. л.
Приготування:
- Гарбуз готуємо будь-яким способом – печемо, варимо чи на пару. Готуємо пюре і протираємо через сито, але це не обов’язково.
- Додаємо цукор і лимонний сік.
- Доводимо масу до кипіння і варимо на слабкому вогні до загустіння. Маса загусне і буде відділятися від ложки тільки при постукуванні ложкою по каструлі.
- Вистилаємо прямокутну форму пергаментом і викладаємо на неї отриману масу.
- Розрівнюємо, вона не повинна бути вище 2 см, і залишаємо не менше ніж на добу.
- Нарізаємо готовий мармелад шматочками або як у нас, скачуємо невеликі кульки, а потім обвалюємо у цукрі.
Джерело:
popoisty.com
Позначки