Гарбузовий мармелад – порадуйте себе і своїх діток!

Навіть ті, хто не їсть гарбуз будуть в захваті!

Інгредієнти:

  • Гарбуз 500 г
  • Цукор 250 г
  • Лимонний сік 3 ст. л.

Приготування:

  1. Гарбуз готуємо будь-яким способом – печемо, варимо чи на пару. Готуємо пюре і протираємо через сито, але це не обов’язково.
  2. Додаємо цукор і лимонний сік.
  3. Доводимо масу до кипіння і варимо на слабкому вогні до загустіння. Маса загусне і буде відділятися від ложки тільки при постукуванні ложкою по каструлі.
  4. Вистилаємо прямокутну форму пергаментом і викладаємо на неї отриману масу.
  5. Розрівнюємо, вона не повинна бути вище 2 см, і залишаємо не менше ніж на добу.
  6. Нарізаємо готовий мармелад шматочками або як у нас, скачуємо невеликі кульки, а потім обвалюємо у цукрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: