Гора котлет за копійки. Соковиті і пишні котлети
від Denzhyttya
23 Січня, 2021
Курячі котлети завжди виходять ніжними, м’якими і соковитими. Щоб вони вийшли ще й більш ароматними, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитими.
Інгредієнти:
- куряче м’ясо, 1 кг
- батон – 6 шт (скибочок)
- цибуля – 300 гр
- часник, 1 зубчик
- молоко, 150 мл
- масло вершкове, 30 г
- майонез, 2 ст.л
- сіль і паприка по 1 ст.л
- перець, зелень
Приготування:
- Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Охолоджуємо.
- Білий хліб обрізаємо і заливаємо молоком.
- М’ясо промиваємо і прибираємо шкурки, перетворюємо в фарш.
- Змішуємо фарш з віджатим хлібом, подрібненою блендером цибулею.
- Заправляємо фарш усіма спеціями і сіллю, зеленню.
- Порада: щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.
- Формуємо котлети і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.
- Викладаємо у форму і запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.
Я ще поливаю котлети вершковим маслом, щоб вони запікалися і залишалися соковитими.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки