Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю

Таке печиво готую як на святковий стіл, так і до сімейного чаювання! Приготування дуже легке з інгредієнтів, які завжди є в холодильнику. Виходить ніжними, м’якими та неймовірно смачними.

Інгредієнти:

  • М’яке вершкове масло або маргарин – 125 грам
  • Цукор – 125 грам
  • Сіль – дрібка
  • Яйця – 2 штуки
  • Цедра лимону
  • Соняшникова олія – 125 мілілітрів
  • Борошно – 520 грам
  • Розпушувач – 6 грам
  • Темний шоколад – 100 грам
  • Фісташки – для прикраси

Приготування:

  1. У тарілку кладемо м’яке вершкове масло або маргарин, додаємо цукровий пісок, сіль і перемішуємо лопаткою.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  2. Додаємо яйця та змішуємо.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  3. Додаємо цедру лимона та змішуємо.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  4. Вливаємо олію і змішуємо.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  5. Висипаємо поступово борошно, розпушувач та змішуємо.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  6. Скачуємо з тіста колобки і кладемо на деко з пергаментом. Випікаємо 15-20 хв, при ста вісімдесяти градусах.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  7. Темний шоколад розтоплюємо та занурюємо верхівки печива.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю
  8. Зверху за бажанням поливаємо шоколадом та прикрашаємо подрібненими фісташками.Гості були здивовані, що я приготувала їх із того, що було в холодильнику: смачне печиво до чаю

Приємного Вам чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: