Готую м’які коржі з кабачками. На сніданок і для перекусу: смажу як млинці на сковорідці
від Denzhyttya
30 Липня, 2021
Коржі виходять м’якими, з цікавим смаком, яскравим ароматом. Кабачки допомагають млинцям довгий час залишатися свіжими і м’якими.
Інгредієнти:
- кабачки, 500 г
- яйця, 2 шт
- сир, 120 г
- цибуля зелена і зелень, сіль, перець, спеції
- часник, 2 зубчики
- сметана жирна, 3 ст.л
- борошно, 4 ст.л
Приготування:
- Кабачки натираємо на грубій терці і трохи присолюємо, перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин.
- Кабачкову масу віджимаємо від соку і змішуємо з яйцями, тертим сиром, спеціями, нарізаною зеленню, часником і борошном.
- Порада: замість твердого сиру прекрасно підходить плавлений або домашній сир.
- Додаємо сметану або натуральний йогурт і перемішуємо.
- З цієї кількості тіста виходить 4 великих коржі, які я випікаю на невеликому вогні, змастивши сковорідку олією. Печу під кришкою.
- Подаю в гарячому або в холодному вигляді з різними соусами, можна збризнути розтопленим вершковим маслом або часниковою водою.
Джерело:
mandarynka.com.ua