Готую м’ясні рулети на цибульній подушці: відбиваю, начиняю, запікаю, розлітаються “на ура”
від Denzhyttya
15 Січня, 2023

Сьогодні на вечерю ніжні, соковиті і ароматні м’ясні рулети. І всі секрети приготування такої смачної м’ясної страви ви дізнаєтеся з нашого рецепта.

Інгредієнти:
- свинна вирізка 700 г.
- масло вершкове 100 г.
- кріп пучок
- часник 2 зубця
- борошно 1 ст. л.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- сир твердий 100 г.
- огірок солоний 2 шт.
- олія 1 ст. л.
- сіль щіпка
- перець мелений щіпка
Приготування:
- Підготувати все необхідне.

- Свинину нарізати спочатку на стейки товщиною близько сантиметра.

- Відбити кухонним молоточком якомога тонше, повинні вийти тонкі пласти м’яса, але при цьому намагайтеся не пошкодити і не порвати їх.

- Для начинки натерти на буряковій терці сир і солоний огірок.

- У мисочці змішати м’яке вершкове масло, нарубаний кріп і часник.

- М’ясо укласти на рівну поверхню, трохи приправити сіллю і меленим перцем. Викласти тонкий шар підготовленої масляної намазки.
- Ближче до краю укласти по чайній ложці тертого солоного огірка і сиру.

- Зробити один оборот, загнути краї, загорнути на зразок голубців.

- Так начинити всі заготовки.

- Обкатати з усіх боків в борошні.

- Викласти на розігріту з олією сковорідку і смажити на сильному вогні до рум’яної скоринки з усіх боків.

- У форму для запікання викласти півкільцями ріпчастої цибулі. Зверху розмістити обсмажені м’ясні рулети.

- Прикрити фольгою і поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу прибрати, посипати тертим сиром і тримати ще 10 хвилин.

М’ясні рулети готові. М’ясо ніжне, соковите і ароматне, а цибуля служить в якості гарніру.
Такі рулети можна приготувати не тільки в будні, але і подати на святковий стіл, так само, як і ці смачні рулети з омлету.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
plyashka.com













