Готую яблучні оладки без яєць. Весь секрет у кефірі

Не завжди додавання яєць в тісто буває виправданим. Білок має таку властивість, як перетворювати млинці або пироги, котлети в гумову жуйку. Тому можна обійтися і без них, просто добре вимісіть тісто.

Але є ще деякі прийоми, які допомагають готувати м’які і ніжні оладки без яєць.

Інгредієнти:

  • яблуко кисле, 1 шт
  • кефір, 300 мл
  • борошно, 1 стакан
  • сіль дрібка
  • цукор, 3 ч.л
  • розпушувач, 1 ч.л

Приготування:

  1. Яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці.
  2. У теплому кефірі розчиняємо сіль і цукор, додаємо просіяне борошно з розпушувачем, вимішуємо.
  3. Додаємо яблучну масу і добре перемішуємо тісто.
  4. Обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін до рум’яності.
  5. Ви побачите, що оладки будуть м’якими, тануть в роті, не гумовими, залишаться такими і на наступний день.Готую яблучні оладки без яєць. Весь секрет у кефірі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: