Грибна солянка на зиму. ЇЇ любить вся сім’я! Дуже- дуже смачно :)
від Denzhyttya
14 Серпня, 2020
У моїй сім’ї грибну солянку люблять усі! Вікриваєш баночку і просто їси з хлібом. Смакота! А гриби підходять будь-які.
- 1 кг цибулі,
- 1 кг моркви,
- 3 кг капусти,
- 1 кг відварених грибів,
- 1 скл. олії без запаху,
- 10 ст. ложки цукру,
- 4 ст. ложки солі,
- 1 скл. томату, або 0,5 соусу
- 100 мл оцту.
Спосіб приготування
Капусту і цибулю порізати, моркву натерти на крупній тертці . Скласти в каструлю . Додати все (крім оцту), змішати, тушити 30 хв, потім додати відварені гриби ( краще шампіньйони ) і томатну пасту чи соус і продовжувати тушкувати ще 20 хв .За 5 хв до завершення додати оцет ( можна додати чорного перчику), розкласти у стерильні банки, закрутити. Смакота неймовірна!