Холодний шашлик. Готую вже 10 років і завжди всі в захваті

Холодний шашлик – пікантна і ароматна закуска до будь-якої страви.

Інгредієнти:

  • Курячі шлуночки – 500 грам
  • Цукор – ½ чайної ложки
  • Цибуля – 1 штука
  • Оцет 5% – 2 столових ложки
  • Перець
  • Кріп
  • Сіль

Приготування:

  1. Добре промийте курячі шлуночки, все зайве видаліть.
  2. Варіть близько 2 годин в підсоленій воді і залиште їх охолоджуватись в бульйоні.
  3. Тонкими півкільцями наріжте цибулю.
  4. Посоліть цибулю, додайте цукор, влийте оцет, перемішайте і на час залиште маринуватися. Дрібно наріжте кріп.
  5. Соломкою на ріжте шлуночки і змішайте із зеленню і цибулею.
  6. Перемішайте і на 20-30 хвилин залиште маринуватися.
  7. Порада: щоб, вийшло духмяніше і смачніше, шлуночки залиште маринуватися на всю ніч. Можете за своїм смаком додати до шлуночків інші продукти.
  8. Холодний шашлик стане вашою улюбленою закускою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: