Холодний кавовий торт на йогурті

Інгредієнти:

Основа:

  • 230 г печива
  • 100 г вершкового масла
  • 1 столова ложка коричневого цукру

Начинка:

  • 500 г жирного йогурту
  • 300 мл жирних вершків
  • 8 г желатину (близько 4 листків)
  • 70-80 г цукрового піску (можна збільшити або зменшити дозу)
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту (або ванільний ароматизатор)
  • 30-50 мл несолодкої кави, кімнатної температури
  • 1-2 чайні ложки розчинної кави в порошку
  • Гірке какао за смаком

Приготування:

  1. Подрібнити печиво в міксері.
  2. Розтопити вершкове масло в каструлі і додати його до подрібненого печива, додати цукор і перемішати. Застелити пергаментом форму, діаметром 22-24 см і викласти сумішшю форму, після чого помістити в холодильник на 30-40 хвилин.
  3. Покладіть желатин в холодну воду як мінімум на 10 хвилин.
  4. У мисці збийте вершки (відкладіть 2 ложки рідких вершків).
  5. У йогурт додайте рідку каву, ваніль і цукровий пісок і збивайте, поки суміш не об’єднається.
  6. У каструлі розігрійте 2 столові ложки відкладених раніше вершків разом з розчинною кавою (не кип’ятіть).
  7. Додати желатин і все перемішати до повного розчинення. Дайте суміші трохи охолонути і вмішайте її в йогуртову масу.
  8. Збийте до об’єднання. Вилийте начинку з йогурту на попередньо приготовлену основу для чізкейку і залиште в холодильнику не менше ніж на шість годин.
  9. Коли застигне-посипте какао і подавайте. До подачі тримати в холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: