Хрусткі шніцелі з капусти: Капуста, яйця, сухарі — все, що потрібно
від Denzhyttya
26 Січня, 2022
Тепер це одна з моїх улюблених страв з капусти!
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна, 1 кг
- Яйце куряче, 3 шт.
- Сухарі панірувальні, 0.5 скл.
- Сіль, за смаком
- Перець чорний мелений, за смаком
Приготування:
- Головне правильно нарізати капустяний качан. Розрізаємо так, щоб залишився качан, інакше капустяне листя просто розвалиться під час приготування. Зрізаємо тільки виступаючу частину качана, качан нарізаємо шматочками.
- Бланшуємо капусту в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин.
- У мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо до смаку. У другу миску насипаємо панірувальні сухарі. Вмочуємо кожну капустяну скибочку в яйці, потім в сухарях, потім знову в яйці і ставимо на сковорідку з розігрітою олією.
- Смажити на гарячій олії до зарум’янювання з кожного боку.
- Подавайте з зеленню і сметанним соусом з часником.
Смачного!
Джерело:
prosti-recepty.com