Італійський пиріг

Зізнайтеся, ви теж так робите? Після складного робочого дня забігаєте в найближчий магазин у пошуках «чогось солоденького», щоб заїсти стрес. І дієта, на яку ви сіли з понеділка, переноситься на наступний тиждень. Я так точно цим грішу. Але дозволити щоденні набіги на кондитерський відділ може далеко не кожен. Ось чому я перейшла на домашню випічку. Завжди свіжа і за прийнятною ціною.

Ідеальний рецепт для тих, хто вважає яблучну випічку найсмачнішою. На перший погляд може здатися, що він нічим не відрізняється від звичайного пирога з яблуками або шарлотки. Але італійці вивели свою ідеальну формулу, якої я поспішаю з вами поділитися. Готуйте блокноти і ручки!

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 180 г
  • яблуко 4 шт.
  • жовтки 2 шт.
  • цукор 140 г
  • Вершкове масло 50 г
  • молоко 125 мл
  • розпушувач 4 г
  • сіль дрібка

Приготування:

  1. Відкладіть 3 ст. л. цукру. Збийте жовтки з рештою цукру до повного його розчинення. Маса при цьому повинна стати практично білою.збиті яйця з цукром
  2. Розтопити вершкове масло в мікрохвильовці. Коли воно трохи охолоне, додайте половину порції в масу з яєць і цукру. Перемішайте. Потім долийте молоко і гарненько все змішайте.яєчна маса
  3. Досипте в цю масу пшеничне борошно, а потім і розпушувач. Перемішуйте, поки вся маса не стане однорідною.тісто на пиріг
  4. Візьміть форму для випікання. Для італійського пирога ідеально підійде кругла. Застеліть її пергаментом, а готове тісто вилийте зверху.бісквітний пиріг
  5. Очистіть фрукти від шкірки. Наріжте їх часточками і просто покладіть в готове тісто в формі. Можна в довільному порядку.пиріг з яблуками
  6. У вас залишилося вершкове масло і 3 ст. л. цукру. Полийте маслом пиріг і посипте зверху цукром. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів протягом 35 хвилин.яблучний пиріг

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: