Капуста по-корейськи: чудова закуска. Ділюся рецептом

Ця закуска відмінно доповнить будь-яку страву. Її можна і на святковий стіл поставити і подати в будні. Страва просто готується та має просто дивовижний смак. Так що якщо вам хочеться чогось солоненького, готуйте ось таку капусточку, не помилитеся.

Інгредієнти:

  • 3 столові ложки олії
  • 1 морква
  • 1 капуста
  • 1 чайна ложка коріандру
  • дрібка перцю «Чилі»
  • 2 дрібки солі
  • 2 чайні ложки цукру
  • пів чайної ложки куркуми
  • 2 столові ложки яблучного оцту
  • 100 мілілітрів води

Приготування:

  1. Очищаємо моркву та нарізаємо соломкою.
  2. Капусту нарізаємо великими пластинами.
  3. У сковороду наливаємо олію, нагріваємо і кладемо коріандр, перець «Чилі», сіль, цукор та куркуму. Все добре перемішуємо.
  4. Підготовлені овочі кладемо в миску, виливаємо гарячий маринад, вливаємо оцет та воду. Все добре перемішуємо.
  5. Закуску накриваємо плівкою та прибираємо в холодильник на всю ніч. Наступного дня готова закуска, можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: