Картопля, морква і яйця. Як приготувати ароматну запіканку з нічого за 5 хвилин

Ароматна і м’яка, дуже апетитна запіканка готується швидко і просто, результат вас здивує. Страву можна готувати на обід або вечерю, для перекусу.

Інгредієнти:

  • картопля. 1-2 шт
  • морква, зелень і зелену цибулю
  • яйця, 5 шт
  • сіль, перець, спеції, олію

Приготування:

  1. Картоплю ріжемо тонкими скибочками і викладаємо на сковороду рівним шаром в розігріту рослинне олію.
  2. Морква тремо на крупній тертці.
  3. Обсмажену з двох сторін картоплю виймаємо з сковороди і обсмажуємо 5 хвилин моркву. Виймаємо її на тарілку.
  4. Зелень і зелену цибулю дрібно ріжемо.
  5. Відокремлюємо білки від жовтків і білок з сіллю збиваємо до пишної і густої маси.
  6. Жовтки збиваємо міксером до пишноти і змішуємо з зеленою цибулею. Солимо і перчимо до смаку.
  7. Розігріваємо олію і викладаємо шар картоплі, зверху жовткову масу. Накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні.
  8. Зелень змішуємо з морквою і білком. Викладаємо цю масу на запіканку, розрівнюємо і смажимо 10 хвилин під кришкою.Картопля, морква і яйця. Як приготувати ароматну запіканку з нічого за 5 хвилин

Така запіканка вам точно сподобається – вона виходить дуже ніжною і повітряною, апетитною. Можна подавати з м’ясними закусками, різними домашніми соусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: