Картопля в духовці з хрусткою скоринкою і м’яка всередині

Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом картоплі в духовці з самою хрусткою скоринкою, раніше у мене така скоринка не виходила, дякую сестрі розповіла один секрет, який допомагає вивести з картоплі крохмаль, і в результаті картопля виходить з самою хрусткою скоринкою і м’яка усередині.

Інгредієнти:

  • Картопля 12 шт
  • Сіль 1 ч.л.
  • Розмарин 1 ч.л.
  • Олія 3 ст.л.
  • Масло 3 ст.л.
  • Лід 200 г
  • Вода крижана 2 л
  • Чорний перець  за смаком

Приготування:

  1. Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.
  2. Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.
  3. Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.
  4. А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.
  5. Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.
  6. Знімаємо і відразу зливаємо воду.
  7. На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.
  8. Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.
  9. Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.

Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: