Картопляні кнедлі зі смаженим бочком.
від Denzhyttya
4 Березня, 2021
Маєте трохи вчорашнього картопляного пюре і кілька ложок сиру? Тоді обов’язково приготуйте кнедлі. То така смакота, що язика можна проковтнути!
Інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Яйце куряче 1 шт.
- Крохмаль картопляний 200 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Домашній сир 300 г
- Кріп 1 пучок
- Бекон 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Приготування:
- Картоплю можна зварити і пропустити через м’ясорубку або використати вчорашнє картопляне пюре.
- Додати невелику чайну ложку солі, яйце. Поступово підсипаючи крохмаль, замісити ніжне еластичне тісто. Воно може злегка липнути до рук, але надто багато крохмалю не давати.
- Руками добре вимішати до однорідності і сформувати кульки, розпластати.
- Сир посолити і з’єднати із дрібно нарізаним кропом. Все гарненько перемішати.
- На середину кожної палянички покласти трошки сиру, защипати краї і обкатати в руках, щоб не було видно стику швів. Складати на дошку, присипану крохмалем.
- Варити у киплячій підсоленій воді з додаванням лаврового листка близько 5 хв. Дістати і заправити засмажкою.
- Можна подавати із засмажкою або засмачити маслом і подавати зі сметаною.
Джерело:
popoisty.com