Кавовий торт
від Denzhyttya
14 Вересня, 2021
Справжнім фанатам кави, які не можуть прожити без цього напою жодного дня, присвячується.
Торт «Варшава» – найсмачніший кавовий торт, який можна без проблем приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти:
- яйце 6 шт.
- Яєчний жовток 2 шт.
- цукор 3 скл.
- Пшеничне борошно 0,5 скл.
- розпушувач 1,5 ч. л.
- Кава 5 ч. л.
- вода 1 л
- ванільний пудинг 1 шт.
- Вершкове масло 50 г
- желатин 3 ст. л.
- Кокосова стружка за смаком
Приготування:
- Для тіста збийте білки до густої піни, потім додайте цукор і 6 жовтків. Збийте знову і додайте туди розпушувач і борошно. Перемішайте вміст.
- Випікайте тісто близько 25 хвилин при температурі 170 градусів. Потім розділіть охолоджений бісквіт навпіл і просочіть одну з частин завареною кавою.
- Для крему закип’ятіть півлітра води і додайте туди каву. У половині склянки охолодженого напою розчиніть пудинг і 2 жовтки. Каву, що залишилася закип’ятіть з цукром і влийте туди пудингову суміш. Приготуйте пудинг і остудіть його.
- Масло розтопіть і додайте в пудинг. Половину крему викладіть на бісквіт, накрийте верхньою його частиною, злегка притисніть. Потім викладіть масу, що залишилася поверх торта.
- Для желе заваріть чорний чай з цукром. Коли він трохи охолоне, додайте желатин. Вилийте желе на торт через пару хвилин або почекайте, коли воно повністю охолоне, і викладіть шматочками. В кінці присипте торт кокосовою стружкою і поставте в холодильник.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya