Коли хочеться пиріжків, а часу немає – готую замість них так: швидко та смачно
від Denzhyttya
17 Лютого, 2022
Готую вдома на заміну пиріжкам!
Приготування:
- Начиння. Для неї відварюю в круту 2 яйця.
- А поки вони варяться, у тарілку перекладаю вміст банки сардин та ріжу зелень, в мене кріп.
- Рідину з риби потрібно обов’язково злити, інакше пиріг буде дуже вологим та може розвалитися.
- Паралельно займаюсь і приготуванням тіста. У миску розбиваю 2 яйця, сиплю по дрібці соди та солі. Ще знадобиться 200 мл кефіру.
- Все це разом перемішую.
- Потім додаю 4 ст. л. борошна й знову ретельно вимішую.
- Яйця зварилися. Розминаю їх одночасно з рибою прямо в тарілці та перемішую все разом.
- Начинка готова!
- Дно будь-якої форми, можна круглої, (тоді буде подоба пирога) змащую олією. У мене форма прямокутна.
- Начинка та тісто готові.
- Половину тіста виливаю у форму для запікання.
- Далі розподіляю начинку другим шаром.
- Поверх неї виливаю тісто, що залишилося.
- Форму відправляю у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Ось так швидко піднімається тісто (а це лише початок приготування).
Пиріг готовий!
Найкраще дати йому трохи охолонути, тоді начинка всередині добре триматиметься, а тісто не буде вологим.
Ріжу порційними шматочками…
Заміна пиріжкам готова! Смачно такі скибочки їсти зі сметаною!
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua