“Коли потрібно терміново приготувати до чаю”: готую “Медовик” зі сметанним кремом
29 Серпня, 2022
Цей швидкий, легкий торт “Медовик” раджу спробувати всім! Ніжний сметанний крем, який немов тане в роті.
Інгредієнти:
Тісто
- Мед – 80 гр
- Сода – 1 ч.л
- Вершкове масло – 100 гр
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 80 гр
- Борошно – 180 гр
Крем
- Вершки – 100 мл
- Сметана – 150 гр
- Цукрова пудра – 30 гр
Приготування:
- У каструлю вливаємо мед і ставимо на повільний вогонь. Після закипання додаємо соду та перемішуємо.
- Кладемо вершкове масло і перемішуємо.
- У чисту миску вливаємо яйця, збиваємо міксером, підсипаючи цукор.
- Додаємо медову масу та просіюємо борошно, змішуємо.
- Форму 20х30 см застеляємо пергаментом та виливаємо 1/2 тіста. Випікаємо 6-7 хв, при 160 град. Випікаємо так два коржі.
- Кладемо один на одного і обрізаємо нерівності. Розрізаємо навпіл.
- Краї подрібнюємо у кухонному комбайні.
- У чисту миску вливаємо вершки, змішуємо міксером.
- Кладемо сметанку, цукрову пудру, перемішуємо.
- На тарілку кладемо один корж, мажемо кремом. Накриваємо другим коржем, мажемо кремом. Робимо так з усіма коржами.
- Наприкінці все змащуємо кремом і присипаємо крихтою.
- Забираємо в холодил на 2 год.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua