Конвертики з лаваша з тушкованою капустою

Закуски з лаваша бувають різними. Наприклад , конвертики з лаваша з капустою готуються куди швидше, ніж з м’ясом. Тому підходять навіть для сніданку. Ось як я їх готую.

конвертики з лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш 2 шт.
  • Капуста білокочанна 300 г
  • Цибуля 60 г
  • яйце 1 шт.
  • сіль 0,25 ч. Л.
  • суміш перців  дрібка.
  • цукор дрібка.
  • соняшникова олія за смаком
  • яєчні білки 1 шт.

Приготування:

  1. Насамперед підготуйте все для начинки. Капусту нашаткуйте, посоліть . На сковороді розігрійте 2 ст. л. олії. На ній обсмажте капусту до м’якості, регулярно помішуючи.
  2. Через 10 хвилин додайте в сковороду подрібнену цибулю. Готуйте овочі, помішуючи, ще 10 хвилин. Під кінець поперчіть  і посипте цукром.конвертики з лаваша з тушкованою капустою
  3. Заздалегідь  зварене яйце очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками. Перемішайте його з готовою тушкованою капустою. Лаваш наріжте смужками приблизно в 10 см шириною.
  4. На кожну зі смужок викладіть по 1 ст. л. начинки. Підніміть край і накрийте  начинку. Далі завертайте виріб так, щоб у вас вийшов трикутник.
  5. Край лаваша змастіть білком і зафіксуйте до трикутника. Обсмажуйте конвертики на розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору.конвертики з лаваша з капустою
Конвертики з лаваша з тушкованою капустою і яйцем готуються дуже швидко. Тому я вважаю, що це ідеальна страва на сніданок. Іноді замість тушкованої капусти я начиняю вироби сиром із зеленню або твердим сиром. Але це вже на смак!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: