Конвертики з лаваша з тушкованою капустою
від Denzhyttya
10 Серпня, 2021
Закуски з лаваша бувають різними. Наприклад , конвертики з лаваша з капустою готуються куди швидше, ніж з м’ясом. Тому підходять навіть для сніданку. Ось як я їх готую.
Інгредієнти:
- лаваш 2 шт.
- Капуста білокочанна 300 г
- Цибуля 60 г
- яйце 1 шт.
- сіль 0,25 ч. Л.
- суміш перців дрібка.
- цукор дрібка.
- соняшникова олія за смаком
- яєчні білки 1 шт.
Приготування:
- Насамперед підготуйте все для начинки. Капусту нашаткуйте, посоліть . На сковороді розігрійте 2 ст. л. олії. На ній обсмажте капусту до м’якості, регулярно помішуючи.
- Через 10 хвилин додайте в сковороду подрібнену цибулю. Готуйте овочі, помішуючи, ще 10 хвилин. Під кінець поперчіть і посипте цукром.
- Заздалегідь зварене яйце очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками. Перемішайте його з готовою тушкованою капустою. Лаваш наріжте смужками приблизно в 10 см шириною.
- На кожну зі смужок викладіть по 1 ст. л. начинки. Підніміть край і накрийте начинку. Далі завертайте виріб так, щоб у вас вийшов трикутник.
- Край лаваша змастіть білком і зафіксуйте до трикутника. Обсмажуйте конвертики на розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору.
Конвертики з лаваша з тушкованою капустою і яйцем готуються дуже швидко. Тому я вважаю, що це ідеальна страва на сніданок. Іноді замість тушкованої капусти я начиняю вироби сиром із зеленню або твердим сиром. Але це вже на смак!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya