Королівський Крабовий салат.
від Denzhyttya
7 Січня, 2022
Любителям легких, незвичайних рецептів – цей приголомшливий, дуже смачний, незвичайний салат .
Інгредієнти:
- крабові палички 500 г
- авокадо 2 шт
- огірок свіжий 2 шт.
Додатково
- майонез
- сіль, перець за смаком
- червона ікра,
- яєчний білок 2 шт.
- кріп для прикраси
Приготування:
- Крабові палички (або крабове м’ясо) нарізати тонкою соломкою. Приготувати роз’ємне кільце діаметром 18 см. Поставте кільце на плоску тарілку. Першим шаром викласти рівно половину нарізаних крабових паличок. Розрівняти, трохи утрамбувати і змастити майонезом.
- Стиглий авокадо розрізати вздовж. Щоб вийняти кісточку, прокрутити авокадо навколо кісточки. Вийняти кісточку. Надрізати м’якоть хрест-на-хрест тонким ножем. Потім чайний ложечку вийняти м’якоть.
- Викласти в невелику миску. Великі шматочки подрібнити ножем. Додати трохи соку лимона, поперчити, перемішати. Викласти авокадо другим шаром та розрівняти.
- Свіжі огірки очистити від шкірки. Нарізати дрібно. Викласти третім шаром на салат. Розрівняти та зробити сіточку з майонезу.
- Останній шар — крабові палички, які залишилися. Розрівняти. Змастити майонезом.
- Салат разом із формою накрити плівкою або фольгою. Відправити в холодильник, щоб салат настоявся хоча б дві години.
- Перед подачею салат прикрасити. У мене варені яєчні білки, ікра та гілочки кропу. Тепер можна зняти форму та подавати салат до столу.
Джерело:
mandarynka.com.ua