Коржики на кефірі

Прості коржики з картопляною начинкою у двох варіантах. Коржики швидкі, з ними не потрібно довго клопотатися і мучиться з тістом. Усе вимісили і смажимо.

Інгредієнти:

  • кефір, 400 мл
  • яйця, 3 шт
  • сіль
  • борошно, 270 г
  • сода, 1 ч. л

Для приготування 1 начинки необхідно :

  • картопля, 3 шт
  • цибуля 1 шт
  • зелена цибуля і зелень, сіль і перець

Для начинки 2 необхідно :

  • картопля, 3 шт
  • часник, 2 зубчики
  • кріп, сіль та перець

Приготування:

  1. Кефір повинен бути теплим, щоб сода швидко активувалася в кислому середовищі і коржики вийшли повітряними.
  2. Яйця змішуємо із сіллю до смаку і вливаємо кефір, перемішуємо.
  3. Борошно просіюємо і змішуємо із содою. Всипаємо в рідку основу та вимішуємо досить густе тісто.
  4. Картоплю та цибулю тремо на великій тертці, змішуємо із зеленою цибулею та зеленню.
  5. Змішуємо всі продукти, солимо і перчимо.
  6. Для другої начинки робимо все те саме.
  7. Розігріваємо олію в сковороді і викладаємо трохи картопляної начинки, розподіляємо по сковороді і зверху виливаємо трохи тіста. Присипаємо картопляною начинкою та обсмажуємо з двох сторін.Хачапурі на кефірі без розкатування тіста. Чоловік із сином просять готувати щодня

Такі коржики дуже оригінальні, начинка у них не всередині, а зовні, картопля при смаженні стає хрумкою і ароматною.Хачапурі на кефірі без розкатування тіста. Чоловік із сином просять готувати щодня

Подавати можна зі сметаною, різними соусами і просто так теж смачно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: