Коржики з гарбузом обожнює вся моя сім’я: тонке диво з гарбузом, простий рецепт
від Denzhyttya
8 Листопада, 2021
Найтонші коржі на заварному тісті з гарбузом, це не тільки просто і швидко, але і дуже смачно, корисно та ароматно.
Інгредієнти:
- кип’яток, 200 мл
- борошно, 350 г
- сіль
- олія соняшникова, 3 – 4 ст.л
- гарбуз, 350 г
- цибуля, 1 шт
- сіль, перець, вершкове масло
Приготування:
- У кип’ятку розчиняємо сіль і всипаємо частинами просіяне борошно, добре вимішуємо лопаткою, а коли охолоне, руками.
- Накриваємо тісто та залишаємо на 20 хвилин.
- Цибулю кубиком обсмажуємо в олії потім додаємо тертий на великій тертці гарбуз, перемішуємо і тушкуємо.
- Солимо і перчимо на смак, готуємо в цілому 15-20 хвилин.Охолоджуємо.
- Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і ділимо його на порційні шматочки, щоби з кожного зробити чебурек.
- Розкачуємо шматочки в тонкий коржик, на один бік кладемо гарбузову начинку, накриваємо другою, защипуємо краї.
- Обсмажуємо на сковороді у невеликій кількості олії. Складаємо стопочкою, змащуючи вершковим маслом.
- Чебуреки з гарбузом виходять дуже смачними, соковитими, а якщо в начинку додати ще ароматних трав і спецій, часнику, зелені, буде просто відмінно.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua