Котлети більше не смажу. Готую таку смакоту з фаршу в духовці
від Denzhyttya
17 Лютого, 2021
Запечені в духовці страви виходять більш смачними, ароматними і корисними – ви не використовуєте багато олії і м’ясо , риба або овочі, не будуть надто жирними. Ось і ці котлетки з сиром, виходять ідеально.
Інгредієнти:
- Фарш свинячий 500 г
- Батон нарізний 3 шт. (шматочки)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко 150 мл (або вода)
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Суміш спецій за смаком
НАЧИНКА
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Мариновані огірки 1 шт.
- Кетчуп 3 ст. л.
- Сир голландський 120 г
Приготування:
- Для початку необхідно замаринувати цибулю шматочками: змішуємо 1 ч. л. оцту, сіль і цукор по дрібці, трохи води. Все перемішуємо і маринуємо цибулю.
- Також замочуємо у воді або в молоці шматочки батона.
- Викладаємо в чашу блендера батон (попередньо віджати), цибулю, сіль, перець, спеції за смаком і подрібнюємо.
- Змішуємо масу з фаршем, перемішуємо.
- Великий маринований огірок ріжемо тонкими кружечками, сир – тонкими скибочками.
- Деко змащуємо олією або застилаємо пергаментом.
- З фаршу формуємо 9 великих і плоских котлет, викладаємо на деко.
- Змащуємо кетчупом, посипаємо маринованою цибулею, кладемо кружальця огірка і скибочки сиру.
- Запікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин.
Порада: подаю такі котлетки з різними соусами, гарнірами, салатами. Іноді можна ще додати і обсмажені гриби, твердий сир замінити на плавлений або скибочки сиру класти не тільки зверху, але і всередину кожної котлетки.
Джерело:
popoisty.com