Кращий рецепт рибних котлет з минтая

Котлетки з минтая з картопляним пюре – такі м’які, ніжні, ароматні – дуже сподобаються дітям.

Півкіло філе минтая і півтора кілограма картоплі – і у вас 16-20 великих пишних ароматних котлет в хрусткою підсмаженою скоринкою. Їх можна їсти з гарніром, а можна і самі по собі – з улюбленим соусом. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • 1,5 кг картоплі;
  • 500 г сирого філе минтая;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. ложки картопляного крохмалю;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком;
  • 1 стакан панірувальних сухарів;
  • соняшникова олія для смаження.

Приготування:

  1. Картопля очистіть і зваріть в підсоленій воді.
  2. Злийте воду, подавіть картоплю пресом на пюре, охолодіть його до теплого стану.
  3. Філе минтая промийте, просушіть паперовим рушником і пропустіть через м’ясорубку.
  4. У мисці змішайте рибний фарш, тепле картопляне пюре, яйце і крохмаль. Додайте сіль і мелений перець.Кращий рецепт рибних котлет з минтая
  5. Добре перемішайте всі інгредієнти разом, сформуйте овальні довгасті, злегка приплюснуті котлети. Обваляйте їх в білих панірувальних сухарях.Кращий рецепт рибних котлет з минтая
  6. На середньому вогні нагрівайте сковорідку, додайте 3-4 столові ложки олії. Коли олія нагріється, викладіть на сковорідку котлети. Обсмажуйте їх з одного боку 3-4 хвилини (до красивої рум’яної скоринки).Кращий рецепт рибних котлет з минтая
  7. Переверніть їх і готуйте ще стільки ж – з іншого боку.Кращий рецепт рибних котлет з минтая
  8. Зніміть їх зі сковорідки на паперовий рушник, а потім перекладіть в тарілку. Їсти їх можна як гарячими, так і холодними.Кращий рецепт рибних котлет з минтая
  9. Подавайте рибні котлети з минтая і картоплі з вашим улюбленим салатом, або ж з будь-яким соусом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: