Крем з вершків для торта
від Denzhyttya
25 Грудня, 2020
1.Крем з 33 процентних вершків для торта
Ніжний і повітряний крем для вашого торта легко приготувати з жирних 33% -их вершків. Солодка заготовка вийде навіть у початківців кулінарів, якщо виконувати просту технологію процесу.
Інгредієнти
- Вершки 500 гр.
- Цукрова пудра 100 гр.
- Екстракт ванілі 1 ч.л.
Приготування:
- Для приготування крему з жирних вершків найкраще використовувати звичайний ручний міксер. Техніка з більшою потужністю може перетворити молочний продукт в масло і ви не отримаєте потрібну текстуру.
- Вершки дістаємо з холодильника перед самим готуванням, вони повинні бути крижаними.
- Виливаємо продукт в глибокий посуд і починаємо збивати до густоти. Швидкість збільшуємо поступово. Перші піки з’являться через 4-5 хвилин роботи.
- Просіваємо до густих вершків цукрову пудру і додаємо екстракт ванілі. Злегка розмішуємо віночками міксера.
- Збиваємо крем до готовності ще 5 хвилин на помірній швидкості. Віночки повністю занурюємо в масу.
- Ніжний крем з жирних вершків готовий! Можна наносити його на торт і інші десерти.2. Рецепт крему з маскарпоне і вершків для торта
2.Ніжний і легкий крем з вершків і маскарпоне
Крем не тільки додасть приємний смак вашому торту, а й прикрасить його. Кулінарна заготівля проста і зрозуміла у виконанні. Чи впораються навіть новачки.
Інгредієнти:
- Вершки 33% – 400 мл.
- Сир маскарпоне – 200 гр.
- Цукрова пудра – 180 гр.
- Екстракт ванілі – 1 ч.л.
Процес приготування:
- Виливаємо охолоджені вершки в глибоку тарілку. Посуд і віночки міксера також повинні бути холодними. Можна їх на час покласти в морозилку.
- До вершків викладаємо необхідну кількість маскрапоне.
- Додаємо цукрову пудру. Якщо в ній є невеликі грудочки, то краще просіяти. Це спростить процес готування.
- Останнім етапом додаємо чайну ложку екстракту ванілі.
- Збиваємо крем міксером близько 5 хвилин. Починаємо з низьких швидкостей, потім поступово збільшуємо.
- Далі крем можна використовувати за призначенням. Також його можна зберігати 2-3 доби, але тільки в закритому герметичному посуді. Готово!
3. Смачний крем для торта з вершків і шоколаду
Збитий шоколадний крем з вершків не тільки прикрасить домашні десерти, а й додасть їм ніжний оригінальний смак. Рецепт приготування простий і швидкий.
Інгредієнти:
- Вершки 33% – 500 гр.
- Шоколад гіркий – 500 гр.
Процес приготування:
- Гіркий шоколад розламуємо на дрібні шматочки і викладаємо в глибоку миску.
- Вершки підігріваємо на плиті. Доводимо до кипіння не потрібно, знімаємо з вогню, як тільки з’являться перші бульбашки.
- Заливаємо теплими вершками шматочки шоколаду і даємо масі настоятися близько 5 хвилин.
- Через деякий час шоколад розтане, починаємо збивати крем віночком. Робимо це 2-3 хвилини.
- Шоколадно-вершковий крем готовий. Його можна трохи остудити і використовувати за призначенням. Також заготовку можна зберігати в холодильнику, досить перелити масу в банку або іншу зручну ємність.
4. Крем для прикраси торта з вершків та желатину
Крем з вершків ідеально підходить для прикраси домашніх тортів. Додавання желатину зробить продукт ще більш густим і слухняним в декоруванні. Спробуйте простий рецепт, на який ви не витратите багато часу.
Інгредієнти:
- Вершки 33% – 2 ст.
- Вода – 70 мл.
- Желатин сухий – 5 гр.
- Цукрова пудра – 70 гр.
Процес приготування:
- Желатин розводимо у воді. Розмішуємо і підігріваємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Ми залишаємо на 10-15 хвилин.
- Вершки змішуємо з цукровою пудрою і збиваємо їх міксером 3 хвилини.
- Як тільки з’явиться яскраво виражена піна від збивання, починаємо вливати розведений у воді желатин. Продовжуємо працювати міксером до отримання густого і повітряного крему.
- Крем з вершків з желатином готовий. Можна занурювати заготовку в кондитерський шприц і прикрашати домашній торт.